Login at the top of screen

Report any problems with the website here.
TheRealRyanRay
 
Posts: 256
Joined: Mon Jul 03, 2006 1:29 pm
Location: Jacksonville, FL

Login at the top of screen

Postby TheRealRyanRay on Wed Jun 20, 2007 11:08 am

the one at the top of my screen that go's across??

i can not get it to work for me

Googlebot
 

Re: Login at the top of screen

Postby Googlebot on Fri Dec 07, 2007 2:15 pm

bump, i just tried this and confirm that it doesn't work either, you have to click on the acutal log in link first. you cant just enter login info at the top and log in that way.

buzz
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 6307
Joined: Fri Nov 08, 2002 2:01 am
Location: Omicron Percei 8 .gif

Re: Login at the top of screen

Postby buzz on Fri Dec 07, 2007 2:25 pm

what the heck just happened?

w4rrior
 
Posts: 1263
Joined: Fri Jan 10, 2003 8:28 pm
Location: toronto, eh!

Re: Login at the top of screen

Postby w4rrior on Fri Dec 07, 2007 2:29 pm

looks like i found another bug...that previous (Googlebot) post^ was me btw. I made another thread about this bug in the bugs section,here.
looks like theres 2 bugs you gotta kill buzz, bust out some bug spray man.
Last edited by w4rrior on Fri Dec 07, 2007 2:31 pm, edited 1 time in total.

w4rrior
 
Posts: 1263
Joined: Fri Jan 10, 2003 8:28 pm
Location: toronto, eh!

Re: Login at the top of screen

Postby w4rrior on Fri Dec 07, 2007 2:30 pm

buzz wrote:what the heck just happened?

lol buzz! dont worry, the bots aren't taking over, not just yet. haha!

glitch
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1817
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: Miami, FL.

Re: Login at the top of screen

Postby glitch on Fri Dec 07, 2007 6:49 pm

actually the second one is not a bug.. you can post to the Bugs forum without logging in so that people having problems logging in can post about their problems logging in. it has a captcha thing-a-ma-gig to prevent spam posts. I'm also well aware of the first bug you posted, but for the life of me I cant see where its going wrong.

w4rrior
 
Posts: 1263
Joined: Fri Jan 10, 2003 8:28 pm
Location: toronto, eh!

Re: Login at the top of screen

Postby w4rrior on Fri Dec 07, 2007 7:02 pm

ahh i c, but yea that top login is weird

buzz
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 6307
Joined: Fri Nov 08, 2002 2:01 am
Location: Omicron Percei 8 .gif

Re: Login at the top of screen

Postby buzz on Sat Dec 08, 2007 8:32 pm

Maybe it was fixed in the latest versions.. Gotta get on that one of these days

glitch
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1817
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: Miami, FL.

Re: Login at the top of screen

Postby glitch on Sun Dec 16, 2007 3:32 pm

I just hacked a fix for it. but maybe they have fixed it in the latest version.


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron