Call of Duty 4 - 1.5 patch

It's what all the kids are playing these days...
-wicked-toon-X
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 8201
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: Miami, FL

Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby -wicked-toon-X on Tue Apr 22, 2008 9:19 pm

i've just spent like 30mins looking for this stupid fucking 1.5 patch

they don't have the full version anywhere you have to get 1.4 > 1.5

how is that a stupid mod from 10 years ago has a better website than they do??!?!?

and everyone that might have the file needs you to have an account with them. awesome!

HangOver
Elite Member
Elite Member
 
Posts: 6594
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: Delray Beach

Re: Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby HangOver on Wed Apr 23, 2008 1:21 am

i think i have it. if you want i will upload it to my server and you can dl it from there.

3s.WyldGoat
 
Posts: 691
Joined: Wed Jul 02, 2003 2:13 pm
Location: Halifax, Nova Scotia.gif

Re: Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby 3s.WyldGoat on Wed Apr 23, 2008 6:54 am

Kinda like WoW.. You install it.. patch to 1.2, repatch to 1.2.1, RE patch to 1.2.1.2.1.2, RE RE patch to 1.2.1.2.1.2.3, do that like 10 times, install Burning Crusades, patch to 2.0, repatch to 2.1, RE repatch to 2.1.2.1 etc etc.. about a 5 hour process. Really fucken sucks.

kelston
 
Posts: 1121
Joined: Sun Oct 13, 2002 3:09 am
Location: Bayside, NY

Re: Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby kelston on Wed Apr 23, 2008 7:38 am

How is this not the 1.5 patch by itself?

http://www.fileshack.com/file.x/4497/Ca ... Patch+v1.5

3s.WyldGoat wrote:Kinda like WoW.. You install it.. patch to 1.2, repatch to 1.2.1, RE patch to 1.2.1.2.1.2, RE RE patch to 1.2.1.2.1.2.3, do that like 10 times, install Burning Crusades, patch to 2.0, repatch to 2.1, RE repatch to 2.1.2.1 etc etc.. about a 5 hour process. Really fucken sucks.


You noob. You just install WoW. Install TBC and then download the standalone 2.4 patch.

-wicked-toon-X
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 8201
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: Miami, FL

Re: Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby -wicked-toon-X on Wed Apr 23, 2008 2:16 pm

so yeah turns out that for whatever reason i had both installs already saved on my pc. i don't know why since
i didn't own the game before haha.

i'm up to date but teh server seems to be down everytime i try to connect.

Router
 
Posts: 992
Joined: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm
Location: Southwest Georgia

Re: Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby Router on Sun Apr 27, 2008 1:31 pm

kelston wrote:How is this not the 1.5 patch by itself?

http://www.fileshack.com/file.x/4497/Ca ... Patch+v1.5

3s.WyldGoat wrote:Kinda like WoW.. You install it.. patch to 1.2, repatch to 1.2.1, RE patch to 1.2.1.2.1.2, RE RE patch to 1.2.1.2.1.2.3, do that like 10 times, install Burning Crusades, patch to 2.0, repatch to 2.1, RE repatch to 2.1.2.1 etc etc.. about a 5 hour process. Really fucken sucks.


You noob. You just install WoW. Install TBC and then download the standalone 2.4 patch.



That is the COD1 patch from 2004!

kelston
 
Posts: 1121
Joined: Sun Oct 13, 2002 3:09 am
Location: Bayside, NY

Re: Call of Duty 4 - 1.5 patch

Postby kelston on Tue Apr 29, 2008 1:27 am

Yeah I noticed that too. I was too lazy to change it, I dunno why no one else pointed that out!


Return to Call Of Duty 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron